BOV Meeting

In-person and electronic

Thursday, May 13 beginning at 8:30 a.m. and Friday, May 14 beginning at 9:00 a.m.

Location: Cabell Library Room 303

VCU BOV

Thursday, May 13	8:30 a.m. – 9:45 a.m.	Audit (open and closed)	1 hr. 15 minutes
	9:45 a.m. – 9:55 a.m.	Break	10 minutes
	9:55 a.m. – 11:10 a.m.	Governance (open and closed)	1 hr. 15 minutes
	11:10 a.m. – 11:20 a.m.	Break	10 minutes
	11:20 a.m. – 11:50 a.m.	Intercollegiate Athletics (open and closed)	30 minutes
	11:50 a.m. – 12:20 p.m.	Lunch Break	30 minutes
	12:20 p.m. – 1:35 p.m.	Academic Affairs (open)	1 hr. 15 minutes
	1:35 p.m. – 1:45 p.m.	Break	10 minutes
	1:45 p.m. – 3:00 p.m.	Finance (open)	1 hr. 15 minutes
	3:00 p.m. – 3:10 p.m.	Break	10 minutes
	3:10 p.m. – 4:00 p.m.	University Resources (open and closed)	50 minutes
	Recess the meeting— the board will meet tomorrow @ 9:00 a.m.		
	5:30 p.m.	Board dinner; 550 Raleigh Manor Road	
Friday, May 14	9:00 a.m. – 12:00 p.m.	Full BOV (Open and Closed) All open session reports & All closed session reports	3 hours