#### Virginia BHAC

### Advisory Council Meeting

#### **Meeting Agenda**

4	$\sim$		^	$\sim$			
ш	(1	•	( )	(1	a	m	ı

- I. Welcome & Review Agenda | Introductions in Chat Function (5 min)
  - ♣ Heather Orrock

10:05am

- II. Review and Approve the Previous Meeting's Minutes (5 min)
  - ♣ Justin Wallace
  - 10.16.2024 BHAC Full Council Minutes DRAFT.pdf

10:10am

- III. Financial Report (5 min)
  - Bruce Cruser

10:15am

- IV. Committee Reports (15 min)
  - A. Governance Committee Report (5 min)
    - Bruce Cruser
  - B. Monitoring & Evaluation Committee Report (5 min)
    - ♣ Kristinne Stone
    - Monitoring & Evaluation Committee Worksheet 11-20-2024 meeting notes.pdf
  - C. Advocacy Committee Report (5 min)
    - Cristy Corbin

10:30am

- V. Committee Breakout Rooms (30 min)
  - A. Advocacy & Letter Monitoring & Evaluation and Advocacy Committees (20 min)
  - B. Bylaws, Timelining, Leadership Governance Committee
  - C. Reconvene and Share Discussions (10 min)

11:00am

- VI. Updates from DBHDS (40 min)
  - A. TA Application
    - Nathanael Rudney
  - B. Presentation by Bekkah Bodanske (DBHDS) Block Grant Data & Evaluation (25 min)
  - C. Presentation by Benjamin Wakefield (DBHDS) Block Grant Finance Data & Tracking (15 min)

11:40am

- VII. Advocacy Letter Drafting (15 min)
  - 11:55am

## Virginia BHAC

# □ Advisory Council Meeting

VIII. BoardSpot Training (10 min)

12:05pm

IX. Public Comment (5 min)

12:10pm

X. Adjourn