# Virginia BHAC Advisory Council Meeting

### **Meeting Agenda**

10:00am

I. Welcome/Review Agenda, Introductions in chat function (5 min) *Nicholas Pappas* 

10:05am

- II. Minutes from last 3 meetings to approve (5 min)
  - Justin Wallace
  - 2.19.2025 BHAC Full Council Minutes DRAFT.pdf
  - BHAC Full Council Minutes 12-11-2024 DRAFT.pdf
  - <u>4.16.25\_BHAC\_FullCouncilMinutesDRAFT.pdf</u>

10:10am

- III. Financial Report (10 min)
  - Bruce Cruser

10:20am

IV. Vote on New Officers (10 min) *Rhonda Bryant* 

#### 10:30am

- V. Committee Updates (40 min)
  - A. Executive Committee (10 min) *Nicholas Pappas*
  - B. Governance Committee (10 min)
    - 🔺 Rhonda Bryant
    - 1. Status of Membership
    - 2. Marketing for Membership
    - 3. Quorum & Bylaws Discussion
  - C. Monitoring and Evaluation Committee (10 min) *Kristinne Stone*
  - D. Advocacy Committee (10 min) *Cristy Corbin*

#### 11:10am

- VI. Updates from DBHDS (20 min)
  - Nathanael Rudney
  - A. Updates on Technical Assistance (10 min) *Nathanael Rudney*
  - B. Discuss Most Recent Correspondence related to annual Letter to the Commissioner (10 min)

# Virginia BHAC Advisory Council Meeting

### Commissioner Reply to BHAC May 2025.pdf

11:30am

VII. Discussion - Reorganization of DBHDS: ORS & OBHW with Deputy Commissioner Heather Norton (20 min)

Heather Orrock

BHAC Letter re DBHDS Reorganization 6.6.2025.pdf

11:50am

VIII. Public Comment (10 min)

Nicholas Pappas

12:00pm

IX. Adjourn

Nicholas Pappas